Rodinné obyčaje Rómov v obciach doliny Hnilca (Mníšek nad Hnilcom, Nálepkovo, Švedlár, Gelnica, Helcmanovce) : výskumný materiál - Žiga, Pavol (Bratislava : Archív NÚ SAV, 1989)
Materiály sa nachádzajú v archíve Národopisného ústavu SAV v Bratislave. Citované podľa A.B. Manna v Slov. národop. 1989/č. 1-2
Keywords: etnikum rómske -- zvyky rodinné -- Hnilecká dolina (Slovensko : lokalita) -- výskumy etnografické