Charakteristiky cigánskej rodiny vo vzťahu k začleňovaniu Cigánov do celospoločenských štruktúr - Bačová, Viera
Výskumná úloha ŠPZV IX-3-10/03 . Problematika poznávania stavu a vývoja cigánskej rodiny. Problematika odlišnosti rómskej rodiny od inej. Viacgeneračná rodina. Východné Slovensko. Zameranie výskumných hypotéz