Kolik Romů bude při sčítaní lidu, domů a bytů 1991
Počet Rómov k 31.12.1980-1988 podľa evidencie národných výboru. Možnosť aby sa Rómovia hlásili pri sčítaní obyv. r.1991 hlásili k rómskemu etniku. Materinský jazyk - možnosť prihlásiť sa k nemu - úvahy