Cikánske obyvatelstvo v roce 1967 - Pražáková, I.
Počty Cigánov. Vekové zloženie. Cigánske rodiny a ich priemerná veľkosť. Bývanie cigánskych rodín. Plodnosť cigánskeho obyvateľstva. Dojčenská úmrtnosť. Údaje štatistické