Šetření o sociálním snímku cikánskeho obyvatelstva v hlavním měste Praze v letech 1972-1974 - Cífka, J.; Prášilová, T.
Rómovia. Bydlisko a bývanie. Rodinný stav obyvateľov rómskych príbytkov v rokoch 1972-1974 (rozpísané na s. 332). Štatistické údaje