Šetrenie populačnej klímy romských žien
Rodina rómska. Výskum. Žena - matka, jej vek. Rodinný stav, vek pri sobáši. Počet narodených detí. Vzdelanie matky, otca a ich príjmy, veľkosť domácnosti. Michalovce (okres). Údaje štatistické