Péče o cikánské spoluobčany v okrese Přerov
Cigánska rodina. Riešenie problémov školskej dochádzky, hygienickej úrovne rodín, problémy plánovaného rodičovstva, zamestnanosti, pracovnej morálky. Kultúrno-výchovné akcie pre Cigánov. Nápravné opatrenia