Práce okresní komise pro otázky cikánskeho obyvatelstva v Českém Krumlově - Kier, Stanislav
Cigáni bývajú pohromade v jednom dome, stýkajú sa len medzi sebou. Úroveň ženy - matky nízka. Jej vplyv na rodinu. Kontrola detí slabá