Tábory utrpení a smrti - Bubeníčková, R.; Kubátová, L.; Malá, I. (Praha : [s.n.], 1969)
Deportácie rómskych rodín do koncentračných táborov
Keywords: deportácie -- rodiny rómske -- tábory koncentračné -- monografie