Efektívnosť kultúrno-osvetovej práce s cigánskym obyvateľstvom vo Vsl. kraji (Košice : KOS, 1984)
Rómovia. Vzdelanie. Spôsob bývania a života. Voľný čas a jeho trávenie. Východné Slovensko
Keywords: Rómovia -- spôsob života -- voľný čas -- Východné Slovensko -- charakteristika