Cikáni v průmyslovém měste (problematika, adaptace a asimilace) : materiály k problematice etnických skupin na území ČSSR (1988)
Spôsob života a socializácia michalovských Rómov v Kladne. Výskumy rodinného života týchto Rómov
Keywords: občania rómski -- spôsob života -- Michalovce (pôvod) -- Kladno (pôsobenie); výskumy