Adaptační a asimilační procesy v materiální kultúře michalovských Cikánů-Romů na Kladně - Weinerová, Renata (1988)
Cigáni-Rómovia v Kladne. Spôsob života. Asimilačné procesy. Štúdie
Keywords: asimilácia -- občania rómski -- Michalovce (pôvod) -- Kladno (pôsobenie) -- štúdie; občania rómski