K počátku územních pohybů michalovských Romů do Kladna - Haišman, Tomáš (1988)
V tejto skupine Cigánov je dostredivý vzťah ku svojej lokálnej skupine
Keywords: občania rómski -- Michalovce (pôvod) -- migrácia -- Kladno (pôsobenie)