A cigány szül‹n‹k (újszülöttek) demográfiai jellemz‹inek változása Szabolcs-Szatmár megyében 1966 és 1978 között - Bodnár, L.
Cigánska rodina-komunita. Župa Szabolcs-Szatmár v MR. Cigánske ženy-rodičky. Novorodenci. Údaje demografické