K problematike vzťahu obyvateľov ČSFR k rómskemu etniku - Bačová, Viera (1991)
Zákon o osídlení kočujúcich osôb. Rodiny rómske - pridelovanie bytov na úkor bielych. Vykupovanie chatrčí Rozdielnosť kultúry
Dubayová, M.: Väzby ... (Kanad. diz. práca)
Keywords: etnikum rómske -- bývanie -- vzťahy -- majoritná spoločnosť; štúdie