Neosedloje maselenija mira - Andrijanov, B.V. (Moskva : Nauka, 1985)
Etnické procesy rómskeho obyvateľstva. Je to nepoľnoshospodárske obyvateľstvo s tradičným kočovným spôsobom života
Keywords: etnikum rómske -- spôsob života -- procesy etnické -- publikácie náučné