Typológia cigánskej rodiny z hľadiska stupňa jej integrácie v celospoločenských štruktúrach - Bačová, V.; Dubayová, M.; Koteková, R. (Košice : SVÚ SAV, 1989)
Výsledky dotazníkového výskumu.
Keywords: rodina rómska -- typológia -- integrácia -- výskumy