The Gypsies - Cohn, W. ([S.l.] : Addison-Wesley publishing company, 1972)
Rómovia. Kmeňové organizovanie. Porovnania s kastovým systémom
Keywords: etnikum rómske -- organizácia kmeňová -- porovnania -- monografie