Divorce in Europe : publikations of the Netherlansds. Interuniversity Demographic Institute and the Population and Family Study Centre. Vol. 3 (Leiden : [s.n.], 1977)
Začiatok spolužitia vo vzťahu k sobášu u jednotlivých rómskych párov
Keywords: etnikum rómske -- údaje demografické -- manželstvo -- Holandsko