Maitrey : slečna Kristína - Eliade, M. (Bratislava : Slovenský spisovateľ, 1988)
Rómovia. Krása - vnímanie. Tmavá pleť braná za nepeknú (s. 42)
Keywords: Rómovia -- estetické hľadiská -- rasové hľadiská