Genetická charakteristika romskej populácie Slovenska : záverečná správa ČÚ odborového plánu MZ SSR 03 - 01 - 15 - Siváková, D.; Bernasovský, I.; Ferák, Z. (Bratislava : [s.n.], 1985)
Výsledky antropologických šetrení v rómskej populácii na Slovensku. Pohlavná zrelosť
Keywords: etnikum rómske -- výskumy antropologické -- populácia rómska -- zrelosť pohlavná