Správa o plnení uznesení straníckych a štátnych orgánov, prijatých na skultúrnenie cigánskych obyvateľov a návrh opatrení na 8. päťročnicu (Bratislava : [s.n.], 1985)
Prírastky populácie obyvateľstva zvlášť rómskeho pôvodu. Údaje demografické z Komisie vlády SSR pre otázky rómskych obyvateľov
Keywords: vývoj populačný -- rodina rómska -- Slovensko -- prírastky -- údaje demografické