Vzťah Slovákov a národnostných menšín v národnostne zmiešaných oblastiach : priebežné informácie zo sociologického výskumu (Košice : SVÚ SAV, 1990)
Komunikačné vzťahy a výška tej ktorej kultúry (aj Rómovia)
Keywords: menšiny národnostné -- Slovensko -- vzťahy vzájomné -- výskumy