Retro informace 1993 : soupis pramenů k dějinám Romů (Praha : Státní ústřední archiv, 1993)
Tematický súpis archiválií uložených v archíve v Prahe
Keywords: archiválie -- Rómovia -- Praha (Česko) -- súpisy