Úloha OKS při výchově a převýchově cikánského obyvatelstva - Šumichrastová, Libuše (Praha : Ústav pro kulturně výchovnou činnost, 1977)
Praktická príručka pre pracovníkov kultúrno-výchovných zariadení, zaoberajúcich sa výchovou rómskych obyvateľov.
Keywords: občania rómski -- starostlivosť spoločenská -- výchova -- kurzy -- vývojové trendy