Najít tu správnou cestu
Popis postupu vypracovania urbanistickej štúdie pri usmerňovaní bývania obyvateľov cigánskeho pôvodu vo Východoslovenskom kraji do r. 1990. Názor, že aj v sústredných formách bývania cigánskych rodín možno dosiahnuť určité skultúrnenie a integráciu