Šanca pre talenty : Hovoríme s PhDr. Klárou Orgovánovou z Nadácie pre rómske dieťa
Nadácia na podporu vzdelanosti rómskych detí na stredných a vysokých školách. uchádzať sa o ňu môžu deti, ktoré študujú na strednej alebo vysokej škole a sociálne podmienky ich rodiny im neumožňujú hradiť všetky náklady štúdia. Realizujú aj vzdelávacie programy pre matku a dieťa v svojich centrách ako napr. v Prešove