Ako ďalej ?V znamení jednotiacej línie = Sar dureder ? : Prijme vláda SR nové pohľady na staré veci ?Hovorili sme s podpredsedom Slovenského helsinského výboru JuDr. Vincentom Danihelom
Rómovia. Čím je nižšie vzdelanie tým je nižšia možnosť pracovať. Nezamestnanosť plodí problémy medzi nimi