Mladé letá oceňovali - Petriščáková, Blanka
Literárne vydavateľstvo Mladé letá ocenili Elenu Lackovú, rómsku spisovateľku za knihu Rómske rozprávky. Podujatie kutúrno výchovné na ZŠ vo Vrútkach, kde vystúpili rómske detské súbory (Parnavo-Priateľ)
Keywords: Mladé letá, vydavateľstvo literárne; ocenenia -- Lacková,Elena -- Rómske rozprávky -- Vrútky -- informácie