Elindultam hoszú útra...
Kittsee(Rakúsko) - výstava etnografická "Vydal som sa na dlhú cestu" - Rómovia. Diela vystavené - Mila Doležalová (maliarka,Gemer), Rudolf Dzurko(výtvarník,rodák z Pavloviec pri Prešove) - Viola Petrášová, výtvarníčka, - Elena Lacková(spisovateľka, Prešov) - Dezider Banga(básnikKošice, Trebišov)