Počet cikánskeho obyvatelstva a jeho rozmístnění v ČSSR
Rómovia. Výsledky sčítania ľudu a bytov v r. 1980, porovnaie s rokom 1970. Vzrast počtu Rómov o 1/5. Koncentrácia do veľkých miest Košice, Bratislava