Územní mobilita cikánskeho - romskeho obyvatelstva ve vztahu k průmyslovému Kladnu v letech 1945 - 1980
Príliv rómskeho obyvateľstva v rokoch 1945-1980 do Kladna. V štúdii je uvedený aj odliv za toto obdobie. Údaje štatistické