Počet cikánskeho obyvatelstva v hlavním městě Praze ve výsledcích tzv. zvláštního šetření o cikánskych rodinách
Koncentrácia rómskeho obyvateľstva v Prahe a jej jednotlivých obvodoch. Výskum cigánskej rodiny urobený za obdobie 1974-1986. Porovnania s rokom 1970