Péče o spoločenskou integraci cikánskych občanů z hlediska resortu sociálnych věcí : výzkumná práce, řada B - Douchová, J.; Pavlok, V.; Vyšín, J. (Praha ; Bratislava : VÚSRaP, 1984)
Spoločenskovedné výskumy z oblasti starostlivosti o cigánskych občanov
Keywords: občania rómski -- staroslivosť sociálna -- Československo -- výskumy spoločenskovedné