Některé aspekty procesu adaptace stravy michalovských Romů v prostředí průmyslového Kladna - Špičanová, R. (Praha : DP, 1984)
Spôsob a prispôsobovanie sa stravovaniu michalovských Rómov presťahovaných do oblasti Kladna
Keywords: rodina rómska -- strava -- adaptácia -- Michalovce (Slovensko) -- pôvod -- Kladno (Česko) -- pôsobenie -- výskumy etnografické