Tradícia rómskych remesiel - Bársony, Michal (Bratislava : WSA, 1993)
Kováčstvo, klampiarstvo, kotlárstvo, korytári, výroba košíkov a metiel, drevených mažiarov, ozdobné palice, výroba z hliny - valky, liečenie, rómska hudba - prehľady. Pubikácia vydaná v spolupráci so spoločnosťou AMINSA ROMA (spoločnosť pre duchovnú a kultúrnu obrodu Rómov)
Keywords: Rómovia -- remeslá -- dejiny