Náne odá lavutári : zbierka 50 najznámejších rómskych piesní - Berky, Ján (Bratislava : WSA, 1993)
Zborník rómskych piesní a melódií.
Keywords: piesne ľudové rómske -- texty rómske -- Slovensko -- noty -- zborníky