Snahy centrálních orgánů státní správy o řešení tzv. cikánske otázky v Českých zemích v letech 1945 až 1947 ve světle tisku
Odozva na stránkach tlače na súpis kočovných cigánov. Podrobný rozpis podšľa jednotlých novín a časopisov