Některé charakteristiky cikánskeho obyvatelstva v hlavním městě Praze - Weinerová, Renata
Rómska rodina v Prahe a jej charakteristika. Miera spoločenskej integrácie. Prírastky podľa jednotlivých obvodov mesta. Údaje demografické