Seminár k problémom výskumu cigánskych obyvateľov a cigánskych rodín
Spoločenskovedný ústav SAV, Košice usporiadal seminár k problematike výskumu Rómov a rómskej rodiny. Bol rozdelený do niekoľkých blokov : História a súčasné problémy poznávania a riadenia integračného procesu cigánskych obyvateľov; Cigánska rodina v procese integrácie; Deti a mládež v cigánskej rodine; Problematika cigánskych obyvateľov z hľadiska uplatňovania právnych noriem a iné