V Patrine z Prešova : O živote slovenských Rómov aj po anglicky
Sídlo časopisu je v Amsterdame. Vychádza dvojjazyčne - anglicky a rómsky. Slovenská redakcia sa nachádsza v Prešove. Informuje západné krajiny o živote Rómov na celom svete