Veselá svadba 94-ročného Cigána
Konanie neobvyklej svadby v Čadci. Cigán Michal Baláž, 94 ročný Cigán sa oženil so 60-ročnou cigánkou. "Svatba bola veselá, lebo prišli na ňu veľa Cigánov zo širokého kraja. Bola pijatyka i tanec. Hralo niekoľko kapiel"