Pieseň nad vetrom - Banga, Dezider (Bratislava : Slovenský spisovateľ, 1964)
Zbierka obsahuje 41 rómskych piesní v preklade Dezidera Bangu.
Keywords: Banga, Dezider, -- 1939-, -- spisovateľ, básnik rómsky; piesne rómske -- texty