Šaj pes dovakeras - Hübschmannová, Milena, 1933-2005 (Olomouc : Pedagogická fakulta UP Olomouc, 1993)
Publikácia sa zaoberá vzťahmi medzi Rómami a ďalším obyvateľstvom v Čechách.
Keywords: komunikácie sociálne -- Rómovia -- jazyk rómsky -- vzdelávanie -- Česko -- štúdie