Ahoj, svet! - Hivešová-Šilanová, Daniela, 1952- (Bratislava : Mladé letá, 1986)
Kniha je výberom z detskej poézie, uverejnené v časopise Kamarát a z vybraných prác Literárneho Kežmarku.
Keywords: Hivešová-Šilanová, Daniela, -- 1952-, -- spisovateľka slovenská; poézia -- práce detské