Amari abeceda - Hübschmannová, Milena, 1933-2005; Končeková-Veselá, Ľuba (Bratislava : Goldpress Publisher, 1995)
Publikácia je určená pre deti, ktoré vedia po rómsky a chcú si znalosť čítania overiť.
Keywords: čítanky -- školy základné -- texty slovenské -- texty rómske -- učebnice