Rómsky dejepis - Mann, Arne B., 1952-; Cipár, Miroslav (Bratislava : Kalligram, spol. s r.o., 2000)
Publikácia je doplnkovým učebným textom pre vyučovanie dejepisu druhého stupňa základných škôl a stredné školy.
Keywords: dejepis rómsky -- učebnice základných škôl -- učebnice stredných škôl