Rómovia v literatúre (1945-1999) : výberová bibliografia - Farah, Valéria 1955- (Košice : Krajská štátna knižnica, 2000)
Bibliografia obsahuje 496 záznamov o Rómoch v literatúre.
Res. ang., maď., róm., lit.
Keywords: rómska literatúra -- Slovensko -- Česko -- bibliografie