Romové = O Roma : tradice a současnost : angoder the akának - Šuleř, Petr; Bartosz, Adam; Daniel, Bartoloměj; Davidová, Eva; Fennesz-Juhasz, Christiane; Horváthová, Jana; Hübschmannová, Milena, 1933-2005; Jurková, Zuzana; Karoly, Mirjam; Kumanová, Zuzana; Lhotka, Petr; Lázničková, Ilona; et al. (Brno : Moravské zemské muzeum SVAN, 1999)
Publikácia zachytáva históriu a súčasnú situáciu Rómov v strednej Európe.
Res. angl., róm.
Keywords: kultúra rómska -- dejiny -- súčasnosť -- monografie