Adresár špeciálnych škôl v Slovenskej republike v školskom roku 2000/2001 - Rašková, Jana (Bratislava : Ústav informácií a prognóz školstva, 2000)
Publikácia obsahuje celoslovenský adresár špeciálnych škôl vo forme zoznamu škôl.
Keywords: školy špeciálne -- Slovensko -- r. 2000-2001 -- adresáre